займ онлайн на карту срочно

Slijpen

slijpen hardmetaal zagen

Hardmetaal (Hm) zagen

Hardmetaal (Hm) zagen worden geslepen op een volautomatische CNC machine met laadrobot, de Volmer CHD 250. Deze machine kan bijna elke tandvorm slijpen. Alle tandvormen worden opgeslagen in de computer, waardoor deze bij volgende slijpbeurten exact kunnen worden nageslepen.

 

slijpen hss zagen

Hss zagen

Hss zagen worden geslepen op een Loroch K710 CNC machine. De meest moderne hss-zagenslijpmachine die de zagen volautomatisch naslijpt. Deze machine is in staat zagen te slijpen tussen ∅ 80 en 810 mm en gebruikt olie als koelmiddel, waardoor het resultaat nog gladder en beter wordt. Hierdoor wordt ook de standtijd van de zaag aanzienlijk verlengd.

 

slijpen frezen, stempels, kernboren, cirkelmessen

Speciaal gereedschap

Frezen, stempels, kernboren, cirkelmessen en het kleiner speciaal gereedschap worden geslepen op de Saacke UWIC een CNC gestuurde universele slijpmachine, die bijna alles kan slijpen als het maar opgespannen kan worden.

 

messen slijpen

Messen

Papier-, breker- hakselaar- en schaafmessen en messen voor de voedingsindustrie worden geslepen op de Göckel (lengte t/m 2.10 m) of de Reform (lengte t/m 1.10 m). De messen worden automatisch en gekoeld geslepen.